Ncov Coronavirus 2
Nieuws

Geodan en het coronavirus

Met het uitbreken van het coronavirus zijn wij in een uitzonderlijke situatie beland. Een onzekere periode, waarin de zorg voor de gezondheid van onze relaties en medewerkers de allerhoogste prioriteit heeft.

Vertrouwde niveau

Een periode ook waarin we beseffen dat onze ondersteuning aan jouw organisatie en/of processen van groot belang is.
Met onze technologie zorgen we er immers voor dat vitale sectoren als het openbaar vervoer en logistiek nu efficiënt en veilig blijven functioneren. Een verantwoordelijkheid die we voelen. En daarom doen we er alles aan om onze dienstverlening op het vertrouwde niveau te houden.

Meer info?

Heb je vragen over onze aanpak, of de manier waarop we je kunnen bijstaan in deze uitdagende periode? Neem dan contact op met jouw vaste contactpersoon, bel ons kantoor in Amsterdam of Den Bosch of stuur een mail naar: info@geodan.nl.

> Jouw bezoek aan Geodan in coronatijd

Volgens RIVM-richtlijnen

We volgen daarin strikt de richtlijnen van het RIVM en staan in continu contact met onze medewerkers. Vanuit huis en ondersteund door een beveiligde, digitale infrastructuur, doen zij wat zij áltijd doen: je met grote betrokkenheid en kennis van zaken ondersteunen in belangrijke (bedrijfs)processen.

LOCATIES

Geodan heeft twee vestigingen in Nederland

Eén vestiging in Amsterdam en één in 's-Hertogenbosch. Het algemene post- en bezoekadres is President Kennedylaan 1, 1079 MB Amsterdam.

Jouw bezoek aan Geodan in coronatijd

Routebeschrijving OV

GPS Lat/Lon:Geodan ‘s-Hertogenbosch
51º
51.69174 5.299683
GPS Lat/Lon:Geodan Amsterdam
52º
52.342346 4.91305

Geodan ‘s-Hertogenbosch
Buitenhaven 27-A
5211 TP ‘s-Hertogenbosch
 +31 (0)73 – 6925 151

ROUTEBESCHRIJVING

Geodan Amsterdam
President Kennedylaan 1
1079 MB Amsterdam
 +31 (0)20 – 5711 311

ROUTEBESCHRIJVING