Werken Bij Geodan Header Javaplein
Chief Financial Officer

Chief Financial Officer

Ons team
Je bent lid van het directieteam en werkt intensief met de vier collega’s van het team samen. We geloven in teamsport: we herkennen elkaars krachtige punten en valkuilen en versterken elkaar waar nodig. Er zit veel energie en veranderingsgezindheid in ons team. We zijn slagvaardig en besluitvaardig en onze aanpak is no-nonsense. Oh ja, dat doen we met ontzettend veel plezier. Voor een goede balans zoeken we een teamgenoot die de louterende factor vormt. We hebben een ervaren en weloverwogen collega voor ogen die challenged, kritisch doorvraagt en die structuur brengt.

Leiderschap
We geloven in situationeel leiderschap: daar waar dat gewenst of nodig is, denken we mee of sturen we bij. Maar nog liever geven we alle ruimte aan onze vakkundige collega’s zodat ze zelf eigenaarschap tonen en ondernemen. We zien dat we met collega’s werken die een hoge intrinsieke motivatie hebben en die het juiste willen doen voor de organisatie. Onze collega’s verdienen daarom ons vertrouwen.

Je portefeuille

Je geeft leiding aan een volwassen Finance team en je primaire verantwoordelijkheid is het realiseren van een effectieve en efficiënte finance organisatie. Je zorgt voor een hoge mate van financiële voorspelbaarheid, je stuurt de financiële rapportages aan en geeft leiding aan het begrotingsproces. Je verzorgt de interne en externe berichtgeving omtrent de financiële situatie. Je herkent de kansen voor het verder professionaliseren van de control organisatie door bijvoorbeeld rapportages naar een hoger plan te tillen en business- ondersteunende KPI-dashboards op te zetten. Je beoordeelt en ondersteunt financiële- en business aspecten van grote besluiten en je toetst investeringsplannen. Je bent daarnaast eindverantwoordelijke voor Legal, QA en Change (binnen en buiten portefeuille gebieden).

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor de zaken die je in portefeuille hebt. Verder houdt je je bezig met de volgende actuele onderwerpen:

 • Je neemt deel aan Post Merger Integration activiteiten naar aanleiding van het recente samengaan met de Sogelink groep o.g.v. finance en je implementeert zaken die daaruit voortkomen
 • Je stuurt aan op een keuze voor ėėn ERP en bent verantwoordelijk voor transitie- en migratie activiteiten op dat vlak
 • Digitalisering (automatisering werkprocessen, opzetten van finance-BI)
 • Activiteiten op het gebied van professionalisering (legal, kwaliteitsbewaking en certificeringen)
 • Je draagt bij aan de groei van onze groep (in omzet), je challenged de organisatie op kostenaspecten
 • Je organiseert de legal en finance aspecten van het openen van vestigingen in Spanje en binnenkort mogelijk Duitsland

Profiel

 • Afgeronde (bedrijfs)economische opleiding op academisch niveau
 • Minimaal 10 jaar ervaring in deze rol, waaronder een aantal jaren als financieel eindverantwoordelijke binnen een middelgrote organisatie
 • Gedegen control ervaring binnen een veeleisende en sterk groeiende omgeving
 • IT-minded en ervaring met diverse Business Control-, BI- en ERP systemen
 • Uitstekende mondelinge- en schriftelijke communicatieve vaardigheden, in het Nederlands en Engels en bij voorkeur Frans en/of Duits

Aanbod

 • Bedrijf met een no-nonsense cultuur waarin hard werken en samen plezier maken hand in hand gaan
 • Dienstverband voor 32 tot 40 uur per week
 • Salarisindicatie € 100.000 tot € 150.000 bruto per jaar
 • 28 vakantiedagen
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Hybride werkvorm
 • Werkomgeving met een interessante dynamiek

Over LOCATIQS Group en Sogelink

De LOCATIQS Group is een krachtige, kerngezonde combinatie van bedrijven, bestaande uit Geodan en GOconnectIT. Met kantoren in Nieuwegein, Amsterdam, Den Bosch en Almelo en met een team van meer dan 250 medewerkers en ruim 30 Mln omzet zijn we de toonaangevende groep in het domein van location intelligence.

We benutten de verbindende kracht van locatie om complexe vraagstukken te vertalen naar innovatieve, impactvolle oplossingen. We bieden een breed scala aan producten en diensten aan organisaties in de publieke en private sector. We hebben volop ambitie en maken mooie stappen in de doorontwikkeling en de verkoop van onze producten en diensten in binnen- en buitenland.

In April 2022 is LOCATIQS Group overgenomen door Sogelink. Lees meer over de context in dit persbericht.

Meer informatie

Neem voor aanvullende informatie contact op met Jelmer van den Beld via telefoonnummer 06 - 13757870. Je kan je schriftelijke motivatie met curriculum vitae mailen naar: werkenbij@geodan.nl, onder vermelding van ‘CFO LOCATIQS’.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

LOCATIES

Geodan heeft twee vestigingen in Nederland

Eén vestiging in Amsterdam en één in 's-Hertogenbosch. Het algemene post- en bezoekadres is President Kennedylaan 1, 1079 MB Amsterdam.

Jouw bezoek aan Geodan in coronatijd

Routebeschrijving OV

GPS Lat/Lon:Geodan ‘s-Hertogenbosch
51º
51.69174 5.299683
GPS Lat/Lon:Geodan Amsterdam
52º
52.342346 4.91305

Geodan ‘s-Hertogenbosch
Buitenhaven 27-A
5211 TP ‘s-Hertogenbosch
 +31 (0)73 – 6925 151

ROUTEBESCHRIJVING

Geodan Amsterdam
President Kennedylaan 1
1079 MB Amsterdam
 +31 (0)20 – 5711 311

ROUTEBESCHRIJVING