Digital Twin Soil Geodan

Deelname aan de BIM World Paris 2024

Net als vorig jaar nemen we deel aan de BIM Wolrd Paris conferentie. Voor de BIM World Paris 2024 conferentie op 3 en 4 april hebben wij een inzending gestuurd over hoe een Digital Twin zorgt voor minder grondtekort. Wij hopen dat wij, net als vorig jaar, ook in de prijzen kunnen vallen!

Winnende case

In de voorgaande editie van de BIM World Paris conferentie hebben we Digital Twin jury prijs gewonnen. Met deze winnende case over dijkversterking in Nederland hebben we op internationaal niveau onze expertise in dit domein aangetoond, wat van groot belang is voor de bouwsector in de strijd tegen klimaatverandering.

De nieuwste inzending

Voor de BIM World Paris 2024 sturen we inzending waarin een Digital Twin als oplossing wordt aangeboden voor het steeds urgenter wordende probleem van grondtekort. De vraag naar grond is groot, bijvoorbeeld voor woningbouw, het stijgende zeeniveau en de energietransitie. Daarom moeten we slimmer omgaan met onze beschikbare grond. Met de Digital Twin bieden we graaf tool aan, waarin we vervolgens berekenen waar de opgegraafde grond het beste hergebruikt kan worden, een soort Marktplaats van grond dus! 

Jij kunt een belangrijke rol spelen in het succes van onze nieuwste inzending tijdens het BIM World 2024 event door te stemmen op onze ingezonden case. Met deze stemmen kunnen we concurreren met andere organisaties voor de Publieksprijs!

Bekijk onze inzending en breng hier je stem uit