Producten&diensten Datasets en services energie- en waterbedrijven

GeodanMaps nieuws

Lees hier het laatste nieuws over Geodanmaps: updates, releases en storingen.

15 maart 2023

Kwetsbaarheid GeodanMaps gevonden

Er is een kwetsbaarheid gevonden in een softwareproduct van één van onze leveranciers dat in GeodanMaps wordt uitgebruikt voor het ontsluiten van geografische data.

Er is een zogenaamde 'patch' voor beschikbaar gesteld en die hebben we inmiddels doorgevoerd. Mochten er voor de database van jullie organisatie specifieke acties benodigd zijn (geweest) dan hebben we inmiddels al direct contact opgenomen.

Uit onze logs is gebleken dat geen enkele klant geraakt is. Er zijn geen klantdata en persoonsgegevens buitgemaakt, aangepast of verwijderd.

Mocht je vragen hebben over bovenstaand, horen we dat uiteraard graag. Stuur dan een e-mail naar helpdesk@geodan.nl.

31 januari 2023

Website www.geodanmaps.nl opgegaan in www.geodan.nl

Welkom op www.geodan.nl. Je bent hier waarschijnlijk terechtgekomen omdat je op zoek bent naar de laatste nieuwtjes rondom ons platform GeodanMaps. Voorheen kondigden we onderhoud, storingen en andere berichten aan op www.geodanmaps.nl. Dat gebeurt vanaf nu hier, op www.geodan.nl

Ook andere items die voorheen op www.geodanmaps.nl stonden hebben een plekje gekregen op www.geodan.nl. Denk aan de instructiefilmpjes, handleiding en API-documentatie.

We hebben met zorg de oude content verplaatst naar de nieuwe plek (oude blogs zijn niet meeverhuisd). Mocht je toch nog items missen horen we dat uiteraard graag! Stuur dan even een e-mail naar helpdesk@geodan.nl