iStock-1137921421.jpg
Nieuws

Webinar: data als onmisbaar ingrediënt voor duurzame, slimme steden

Begin juli lanceerde Geodan het Smart Cities Cookbook. In dit ‘kookboek’ werd het recept gegeven voor het ‘bakken’ van de perfecte slimme stad; een stad, waarin gebruikgemaakt wordt van data voor het dagelijks bestuur.

Naar aanleiding van de release van het Smart Cities Cookbook, nodigde Huawei Henk Scholten, medeoprichter van Geodan en verantwoordelijk voor innovatie, uit om hier meer over te vertellen. In een onlangs verschenen webinar, geleid door Richard Budel, Chief Technology Officer (CTO) voor Huawei's government industry team in West Europa, vertelt Henk welke rol data nu speelt in de ontwikkeling van smart cities. Hij legt uit hoe Geodan steden helpt om de stap naar de toekomst te zetten en een smart city te worden. 

Bekijk het webinar

Webinar Huawei Henk Scholten

Grip op het ritme van de stad

Het continu verbeteren van de stedelijke leefomgeving zit in het DNA van Geodan. De laatste jaren hebben wij veel ervaring opgedaan met de groeiende digitale infrastructuur en big data uit de stedelijke omgeving, onder andere in samenwerking met Huawei en de Johan Cruijff ArenA. Diverse oplossingen om slimmer gebruik te maken van data en beter inzicht te krijgen in wat er gebeurt, komen samen in het Smart Places Platform.

Smart Places Platform

Het Smart Places Platform is een services-platform dat - door de integratie van data uit verschillende bronnen én machine learning - realtime inzichten biedt in de actuele situatie in een stad. Vanuit één overzicht kun je het ritme van de stad eenvoudig monitoren, voorspellen en hierop acties ondernemen.

Meer informatie

Smart City Cookbook
LOCATIES

Geodan heeft twee vestigingen in Nederland

Eén vestiging in Amsterdam en één in 's-Hertogenbosch. Het algemene post- en bezoekadres is President Kennedylaan 1, 1079 MB Amsterdam.

Jouw bezoek aan Geodan in coronatijd

Routebeschrijving OV

GPS Lat/Lon:Geodan ‘s-Hertogenbosch
51º
51.69174 5.299683
GPS Lat/Lon:Geodan Amsterdam
52º
52.342346 4.91305

Geodan ‘s-Hertogenbosch
Buitenhaven 27-A
5211 TP ‘s-Hertogenbosch
 +31 (0)73 – 6925 151

ROUTEBESCHRIJVING

Geodan Amsterdam
President Kennedylaan 1
1079 MB Amsterdam
 +31 (0)20 – 5711 311

ROUTEBESCHRIJVING