F4.jpg
Logistiek en mobiliteit

De meest optimale route van A naar B

Er leiden meerdere wegen naar Rome. Maar welke is de beste? Geodan weet dat precies. Doordat we allerlei relevante data en informatie aan elkaar koppelen, kunnen we je namelijk alles vertellen over de meest efficiënte routes, de snelste vervoersmiddelen en realistische reistijden. Dat is nog eens slim zakendoen.

Nederland heeft 12 provincies, 380 gemeenten en meer dan 135.000 kilometer aan wegen die al deze plaatsen met elkaar verbinden. Maar er is vaak maar één optimale route om van A naar B en uiteindelijk tot Z te komen.

Hoe kom je erachter welke dat is? Welke transportmiddelen kies je? Waar kun je vertragingen verwachten? Hoe lang duurt het om ergens te stoppen? En hoe giet je de antwoorden op al deze vragen in een realistische planning, zodat je je klanten goed kunt informeren over aankomsttijden en ze je pakketje ook echt kunnen aannemen?

Geodan heeft de gegevens, kennis en services in huis om dit exact en in realtime in kaart te brengen. Zo stellen we met ons cloudplatform GeodanMaps altijd de meest actuele data over een gebied beschikbaar. Hiermee kun je precies zien hoe lang het duurt om ergens heen te lopen, fietsen of rijden. En ontdek je bijvoorbeeld ook wat de beste locatie is voor een depot of pick-up point.

Cases

In de praktijk

Slim zakendoen, betekent slimme logistieke keuzes maken. Geodan weet daar alles vanaf. Zo berekenen we de optimale maandagroute voor PostNL, zodat bijvoorbeeld rouwpost zo snel mogelijk bezorgd kan worden. En zorgen we ervoor dat bergers van voertuigen hun collega’s kunnen volgen via tracking en tracing. Hierdoor kunnen ze eenvoudig bepalen wie het snelste naar een ongeval kan rijden.

Alle cases
F22_HV 2018 August 24 1140-Edit.jpg

De maandagroute van PostNL

Met behulp van de Maandagroute belandt bijzondere post zo efficiënt mogelijk bij mensen thuis.

F62_HV 2018 August 24 390.jpg

Rhenus rijdt zo efficiënt mogelijk

Geodan berekent voor Rhenus Datavernietiging de meest efficiënte route van zijn vrachtwagens.

F33_HV 2018 August 24 620B.jpg

Een beter ov dankzij CROW

Haltes analyseren voor een beter ov.

Producten en diensten

Ons aanbod

Slim zakendoen? Gebruik ons cloudplatform voor location-intelligence-oplossingen GeodanMaps.

 

Alle producten en diensten
Door de combinatie van data, kennis en services zorgen wij voor een route die niet beter kan!
In de mobiliteitsbranche is het altijd handig te weten wie waar is.
Onze datasets en services bieden waardevolle informatie voor allerhande zaken. Van inzicht in de hoeveelheid verdiepingen in een gebouw tot het voorspellen van stoptijden.
Vacatures

Werken bij Geodan

Ook een bijdrage leveren aan slimme zakelijke en logistieke oplossingen? Dat kan bij Geodan. Zo speur je als data-analist naar de parels in de enorme berg aan beschikbare gegevens. Of breng je als consultant in kaart hoe onze klanten als een speer zaken kunnen doen in heel het land.

Werken bij Geodan
Nikkie den Dekker.jpg
Nikkie den Dekker, adviseur location intelligence
"In ons Data & Services-team krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. En uiteenlopende klantwensen te vertalen in slimme dataproducten. Zo help je jouw klanten meer inzicht te krijgen, hun kosten te verlagen en werkprocessen te verbeteren."
(Junior) Commercieel medewerker, Data & Services-team
F80_HV 2018 August 24 1403.jpg
Klanten succesvoller maken met onze impactvolle oplossingen
Ben jij die goede adviseur – die Business Consultant – die onze opdrachtgevers meeneemt in de mogelijkheden om hun informatievoorziening te verbeteren? Op basis van geografische informatie, location intelligence en big data. En kom je samen met hen tot de beste oplossingen die je uitwerkt in heldere offertes? Zie én verzilver jij graag kansen bij bestaande en nieuwe opdrachtgevers? Dan zoeken we jou.
Business Consultant
Job Bakker.jpg
Til jij onze softwareproducten en -diensten naar hoger plan?
Is goed voor jou niet goed genoeg? Grijp dan deze kans om, samen met je collega’s van het software-ontwikkelteam, de kwaliteit van Geodans softwareproducten en -diensten naar een nog hoger plan te tillen. Voel je je daarnaast ook nog als een vis in het water in een organisatie met een focus op innovatie en kennisontwikkeling? Dan zoeken we jou.
Ervaren JavaScript-ontwikkelaar
LOCATIES

Geodan heeft twee vestigingen in Nederland

Eén vestiging in Amsterdam en één in 's-Hertogenbosch. Het algemene post- en bezoekadres is President Kennedylaan 1, 1079 MB Amsterdam.

Routebeschrijving OV

GPS Lat/Lon:Geodan ‘s-Hertogenbosch
51º
51.69174 5.299683
GPS Lat/Lon:Geodan Amsterdam
52º
52.342346 4.91305

Geodan ‘s-Hertogenbosch
Buitenhaven 27-A
5211 TP ‘s-Hertogenbosch
 +31 (0)73 – 6925 151

ROUTEBESCHRIJVING

Geodan Amsterdam
President Kennedylaan 1
1079 MB Amsterdam
 +31 (0)20 – 5711 311

ROUTEBESCHRIJVING