F3.jpg
Slimme samenleving

Aan de slag met onze leefomgeving

Geodan brengt de enorme hoeveelheid data over de leefomgeving in Nederland bij elkaar. Met handige kaarten en mooie visualisaties maken we mogelijkheden inzichtelijk. Zo bouwen we mee aan een slimme samenleving waarin we snel werk kunnen maken van grote uitdagingen als het woningtekort, klimaatbestendigheid en de energietransitie.

De komende jaren gaan we hard aan de slag met de leefomgeving in ons land. Denk aan woningen bouwen, zonnepanelen plaatsen, de luchtkwaliteit op peil houden, gebieden klimaatbestendig maken en het verkeer in goede banen leiden. En dat vaak allemaal tegelijk, in een hoog tempo, in hetzelfde gebied en natuurlijk volgens alle wetten en regels die daar gelden.

Dat vraagt om een slimme samenleving waarin burgers, overheden en bedrijven makkelijk het overzicht bewaren en geografische data in hun voordeel laten werken. Geodan kan daarbij helpen. Want wij verzamelen al deze gegevens, koppelen ze aan elkaar en laten zien wat je ermee kunt.

We bouwen bijvoorbeeld digital twins: virtuele varianten van de werkelijkheid waarmee je problemen en mogelijke oplossingen in beeld brengt. Dat leidt tot beter onderbouwde beslissingen. Een slim plan voor een slimme samenleving, dus.

Cases

In de praktijk

Een slim plan begint bij slim gebruikmaken van data. Dat doet Geodan onder andere voor de Johan Cruijff Arena, het Kadaster en het hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden.

 

 

Alle cases
F28_HV 2018 August 24 719.jpg

Het Kadaster: alle regelgeving in één register

Wil jij snel even opzoeken of je ergens een dakkapel mag plaatsen of een evenement mag organiseren? Het kan straks met de Omgevingswet.

F16_HV 2018 August 31 1712.jpg

De Johan Cruijff ArenA in 3D

Zo leidt Geodan een enorme logistieke operatie in en rondom de Johan Cruijff ArenA in goede banen.

F17.jpg

Een stevig fundament voor een sterke Lekdijk

Geodan brengt alle data over de Lekdijk tussen Amerongen en Schoonhoven in kaart.

Producten en diensten

Ons aanbod

Naast het ontwikkelen en actueel houden van grote geodataregisters biedt Geodan handige tools voor de slimme samenleving. Onder andere de touchtable-applicatie Phoenix, de Vergunningchecker en de belevingstechnologie van Geomagine.

 

Alle producten en diensten
Geodan helpt bij de ontwikkeling en houdt bestaande registers op orde en actueel. Van het Kadaster tot de Atlas Leefomgeving.
Voor een goede inschatting van de kansen of potentiële omzet wil je precies weten waar je potentiële klanten zich precies bevinden. Wij zorgen daarvoor.
Digital Twinning en de belevingstechnologie van Geomagine geven niet alleen een betrouwbaar inzicht in de wereld die we willen ontwikkelen, je kunt die wereld ook verkennen, uitproberen én beleven.
Met de touchtable-applicatie Phoenix kun je met het één team werken aan beleidsplannen. Op één kaart met alle informatie. Zo werk je effectief aan ruimtelijke vraagstukken.
Vacatures

Werken bij Geodan

Ook een bijdrage leveren aan de slimme samenleving? Dat kan bij Geodan. Zo speur je als data-analist naar de parels in de enorme berg aan beschikbare gegevens. Of laat je als consultant zien welke mogelijkheden er allemaal zijn als je al deze data met elkaar combineert.

Werken bij Geodan
Djamilja Oud.jpg
Djamilja Oud, specialist Research Team
"Als BIM-Geo stagiair ligt de (3D-)wereld aan je voeten én bouw je gelijk aan je cv. Help ons gebouwen in detail op de kaart te plaatsen en met hulp van een game engine virtueel te beleven. The future is now!"
Word jij mijn collega?
F76_HV 2018 August 24 1280_V2.jpg (1)
Vacature: Business Consultant
Ben jij die goede adviseur – die Business Consultant – die onze opdrachtgevers meeneemt in de mogelijkheden om hun informatievoorziening te verbeteren? Zie én verzilver jij graag kansen bij bestaande en nieuwe opdrachtgevers? Dan zoeken we jou!
Business Consultant
Marco Jonker.jpg
Marco Jonker, Frontend Ontwikkelaar
"Elke dag zien we in ons software-ontwikkelteam de resultaten van onze inspanningen in de samenleving. Van de hulpdiensten die snel ter plaatse zijn bij een ongeval, tot de melding die ik krijg van de monteur die mijn slimme meter komt plaatsen."
Frontend ontwikkelaar
LOCATIES

Geodan heeft twee vestigingen in Nederland

Eén vestiging in Amsterdam en één in 's-Hertogenbosch. Het algemene post- en bezoekadres is President Kennedylaan 1, 1079 MB Amsterdam.

Routebeschrijving OV

GPS Lat/Lon:Geodan ‘s-Hertogenbosch
51º
51.69174 5.299683
GPS Lat/Lon:Geodan Amsterdam
52º
52.342346 4.91305

Geodan ‘s-Hertogenbosch
Buitenhaven 27-A
5211 TP ‘s-Hertogenbosch
 +31 (0)73 – 6925 151

ROUTEBESCHRIJVING

Geodan Amsterdam
President Kennedylaan 1
1079 MB Amsterdam
 +31 (0)20 – 5711 311

ROUTEBESCHRIJVING