Producten&diensten Datasets en services energie- en waterbedrijven

Location intelligence als service

Location intelligence zorgt op steeds meer plekken in onze samenleving voor toegevoegde waarde en concurrentievoordeel bij tal van uitdagingen. Zo helpt het bedrijven en overheden om de kortste route naar de klant te berekenen of een compleet vestigingsnetwerk te optimaliseren; maar ook om incidenten te bestrijden en gebiedsontwikkeling te versnellen. GeodanMaps − ons cloudplatform voor location intelligence-oplossingen − vormt de basis voor al deze toepassingen. En meer.
Tel daarbij op dat je met GeodanMaps niet meer vooraf hoeft te investeren in diepgaande kennis of een kostbaar geo-informatiesysteem. Location intelligence komt namelijk gewoon as-a-service uit onze eigen cloud. Schaalbaar, gebruiksvriendelijk en tegen lage, beheersbare kosten.

Mix & Match

Met GeodanMaps beschik je over veel verschillende functionaliteiten en een rijke databibliotheek. Die bibliotheek bestaat uit achtergrondkaartlagen en datasets die je relevante informatie geven over een thema of gebied. Binnen en buiten Nederland. En of het nu gaat om het bepalen van reistijden, -afstanden, een efficiënte rayonindeling, het visualiseren van eigen data of het hosten van jouw maatwerkapplicatie; het is allemaal mogelijk met GeodanMaps.

GeodanMaps heeft het antwoord op elk locatievraagstuk en laat location intelligence voor jouw organisatie werken.

ONZE DATASETS

Verschillende datasets

GeodanMaps biedt verschillende datasets voor uiteenlopende sectoren. Je bekijkt ze via de GeodanMaps Viewer of ontsluit ze via jouw eigen applicatie. Van Gebouwkenmerken Nederland, Consumentendata en Energiedata tot Postcodedata, Luchtfoto’s en het Boomregister.

Voeg onze location intelligence-services eenvoudig toe aan je eigen, bestaande bedrijfssystemen.

Service Kaartlagen

Kaartbibliotheek


Voordelen

  • Laagdrempelig

    Combineer eigen data met datasets die relevant zijn voor jouw sector
  • Betrouwbaar

    Neem betere beslissingen aan de hand van visuele analyses
  • Flexibel

    Een abonnement voor jouw hele organisatie. Betaal naar gebruik.
ONZE SERVICES

Helder inzicht

Daarnaast vormt GeodanMaps de basis voor verschillende applicaties. Soms door ons zelf ontwikkeld, maar we werken ook graag samen met onze partners en ontwikkelaars die op basis van onze services nieuwe applicaties bouwen.

Wij bieden bijvoorbeeld impactvolle services op het gebied van incident- en crisismanagement: stakeholders krijgen snel een eenduidig beeld van een crisis, zodat zij die samen efficiënt en effectief kunnen oplossen. Ook helpen we bijvoorbeeld postbedrijven de snelste looproute te berekenen over meer dan 30.000 postadressen. En met onze touchtable-applicatie Phoenix beschikken betrokkenen over één gedeeld beeld bij het vormgeven van nieuwe plannen in ruimtelijke ordening. Zo werken zij effectief samen en kunnen de verschillende belangen goed wegen en tegen elkaar afzetten. Tot slot helpen we bedrijven en organisaties met onze GeodanMaps Viewer hun eigen data op de kaart te zetten. Zo krijgen zij helder inzicht in trends en ruimtelijke patronen.